





Chevrolet Grand Prix: Canadian Tire Motorsport Park July 7 – 9, 2023

Thursday, July 6, 2023

8:30 AM – 9:00 PM Canadian Tire Motorsport Park Registration

Friday, July 7, 2023

6:30 AM – 9:00 PM	Canadian Tire Motorsport Park Registration
8:30 AM - 9:00 AM	Practice #1 – SPC
9:15 AM – 9:45 AM	Practice #1 – VP Challenge
10:00 AM – 11:00 AM	Practice #1 – Michelin Pilot Challenge
11:00 AM – 12:00 PM	LUNCH
12:00 PM - 12:30 PM	Qualifying – SPC
12:45 PM – 1:15 PM	Practice #2 – VP Challenge
1:30 PM – 2:30 PM	Practice #2 – Michelin Pilot Challenge
2:50 PM – 4:20 PM	Practice #1 – WeatherTech Championship (All Classes)
4:40 PM – 4:55 PM	Qualifying – VP Challenge GSX
5:00 PM - 5:15 PM	Qualifying – VP Challenge P3

Saturday, July 8, 2023

6:30 AM – 3:00 PM	Canadian Tire Motorsport Park Registration
8:00 AM – 9:30 AM	Practice # 2 – WeatherTech Championship (GTD/LMP3)
8:15 AM – 9:45 AM	Practice #2 – WeatherTech Championship (GTP/GTD PRO)
10:00 AM - 10:30 AM	Race #1 – SPC (30 Minutes)
10:50 AM – 11:05 AM	Qualifying – Michelin Pilot Challenge (TCR)
11:10 AM – 11:25 AM	Qualifying – Michelin Pilot Challenge (GS)
11:40 AM – 12:25 PM	Race #1 – VP Challenge (45 Minutes)
12:45 PM – 1:00 PM	Qualifying – WeatherTech Championship (GTD/GTD PRO - Any Driver)
1:10 PM – 1:25 PM	Qualifying – WeatherTech Championship (LMP3 - Silver <30/Bronze Only)
1:35 PM – 1:55 PM	Qualifying – WeatherTech Championship (GTP – Any Driver)
2:10 PM - 2:40 PM	Race #2 – SPC (30 Minutes)
2:40 PM - 3:40 PM	LUNCH
2:45 PM - 3:05 PM	Corvette Car Corral Parade Lap
3:00 PM - 3:40 PM	Pre-Race - Open Grid/Fan Walk
4:00 PM - 6:00 PM	Race – Canadian Tire Motorsport Park 120 For the IMSA Michelin Pilot
	Challenge (2 Hours)







Chevrolet Grand Prix: Canadian Tire Motorsport Park July 7 – 9, 2023

Sunday, July 9, 2023

6:30 AM - 3:00 PM	Canadian Tire Motorsport Park Registration
8:15 AM – 8:35 AM	Warm Up – WeatherTech Championship (All Classes)
8:40 AM - 9:00 AM	Porscheplatz Car Corral Parade Lap
9:00 AM - 9:20 AM	BMW Car Corral Parade Lap
9:30 AM - 10:15 AM	Race #2 – VP Challenge (45 Minutes)
10:15 AM – 12:05 PM	LUNCH
10:45 AM – 11:45 AM	WeatherTech Championship Pre-Race Open Grid/Fan Walk
12:05 PM – 2:45 PM	Race – Chevrolet Grand Prix for the IMSA WeatherTech SportsCar
	Championship (2 Hours and 40 Minutes)
3:25 PM - 3:55 PM	Race #3 – SPC (30 Minutes)

^{*}WeatherTech Championship Autograph Session - 10:00 am to 10:30 am at the team transporters in the paddock

Schedule Subject to Change Tentative 06/23/23